A Larsen, compleixen 70 anys! Va ser fundada l’any 1947 per Lars A. Larsen. Som la tercera generació familiar que seguim treballant en aquest gran projecte.
Vam començar com una impremta, però els primers puzles es van fer ja el 1953.
Els primers 10 anys tots els nostres trencaclosques es van vendre a Noruega. El 1963 a Dinamarca, el 1965 a Suècia i Islàndia, el 1966 Finlàndia… i actualment estan en gairebé tots els països del món.
La idea ha estat sempre la mateixa fer puzles d’alta qualitat amb marc i safata, amb peces gruixudes i de moltes formes diferents i conceptes educatius i amb gran atractiu. Quan un nen acaba un puzle, ho ha fet amb èxit amb el seu cervell i les seves mans. El nen traurà les peces i les ajuntarà una i altra vegada, fins que conegui la forma de cada peça i on les col·loca.
Ha aixecat els trossos amb les seves pròpies mans, els ha sentit entre els seus dits i ha aconseguit col·locar-los en els seus llocs apropiats. Havia de pensar i ser pacient mentre el seu cervell i els seus dits aprenien a cooperar. La recompensa és la bona sensació d’haver aconseguit fer-ho.
Quan tingui l’èxit, buscarà majors desafiaments. Tot el temps el està entrenant la seva capacitat de concentrar-se i recordar.
Aviat necessitarà puzles amb més peces, amb lletres, números i molt més.